Skip Navigation or Skip to Content

Over ons

Voor je het weet zijn ondernemers weerbaar. Met deze gedachte helpen wij ondernemers in Zeeland en West-Brabant zich te beschermen tegen verschillende vormen van criminaliteit.

Ondernemers en criminaliteit: dichterbij dan je denkt

Als ondernemer kun je, soms zonder het te weten, verzeild raken in criminele activiteiten. Denk aan jouw bedrijf dat wordt gebruikt voor de handel in drugs, witwassen of je wordt het doelwit van cybercriminelen. Dat klinkt misschien ver van je bed, maar het gevaar is dichterbij dan je denkt. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij staan klaar om jou te wapenen tegen deze bedreigingen.

Over ons - Cybercrime

Wie zijn wij?

Samen met ondernemers, de overheid en het onderwijs, zetten we ons in voor een veiligere werkomgeving waarin ondernemers ongestoord kunnen blijven ondernemen. Met een focus op preventie, ontwikkelen we tools die jou als ondernemer en jouw medewerkers sterker maken tegen criminele invloeden.

Wat bieden wij jou als ondernemer?

Wij richten ons op verschillende thema’s: horeca, winkelgebied, transport & logistiek, buitengebied, recreatiegebied/jachthaven, bedrijventerrein, cybercrime en vastgoed. Voor elk thema hebben we een gespecialiseerde projectleider die een op maat gemaakt ondersteuningspakket aanbiedt om ondernemers weerbaar te maken. Deze ondersteuning is gratis voor ondernemers. Hier maak je kennis met onze projectleiders.

 

 

 

 

  • Bijeenkomsten/evenementen gericht op jouw branche.
    Hier vind je de aankomende evenementen.
  • Ondersteuning bij het verkrijgen van het Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerreinen, horeca, winkelgebieden en buitengebieden.
  • We ontwikkelen instrumenten/middelen om jou te ondersteunen bij veilig ondernemen.
    Voorbeelden hiervan zijn: e-learning voor transport & logistiek, gratis veiligheidsscan voor je erf, de Hackhelpdesk en de app ‘Regelgeving in Jachthavens’. Kijk hier voor onze producten en diensten.

 

 

 

 

 

 

Veilig ondernemen; daar maken we ons sterk voor!

Wij brengen in kaart wat in onze regio speelt en welke maatregelen doeltreffend zijn. Zo maken we een verschil in de bestrijding van lokale criminaliteit. Hierbij werken we nauw samen met de andere negen PVO-regio’s en PVO-NL. Veilig ondernemen; daar maken we ons sterk voor!

Over ons - Bedrijventerrein