Skip Navigation or Skip to Content

E-training voor transportbedrijven en post- en pakketdiensten

Gratis e-training: herkennen jouw medewerkers de signalen van criminele inmenging?

Zorg ervoor dat criminaliteit geen voet tussen de deur krijgt bij jouw transportbedrijf of post- en pakketdienst. Wij hebben in samenwerking met ervaren ondernemers uit jouw sector een speciale e-training ontwikkeld. De e-training is helemaal gratis en biedt jou en je medewerkers de noodzakelijke kennis en vaardigheden om ondermijnende criminaliteit te herkennen en tegen te gaan. Na het volgen van de e-training, wat ongeveer 30 minuten duurt, weten zij op welke signalen zij moeten letten en waar ze verdachte situaties kunnen melden.

Waarom deze e-training aanvragen:

  • Speciaal gemaakt voor transportbedrijven & post- en pakketdiensten
  • Kosteloos voor jou als ondernemer
  • Maatwerktraining voor zowel chauffeurs als kantoormedewerkers
  • Direct toepasbare kennis
  • Te spelen op smartphone, tablet of pc

Gericht op zowel kantoormedewerkers als chauffeurs

Deze e-training is zowel voor kantoormedewerkers als chauffeurs binnen de transportsector en post- en pakketdiensten. Perfect voor de onboarding van nieuwe medewekers of het verhogen van de alertheid onder huidige medewerkers.

Vraag eenvoudig en kosteloos aan

Vraag de e-learning aan via info@pvo-brabant-zeeland.nl en je krijgt toegang tot de e-learning en de toolbox. Hiermee kun je meteen aan de slag om je bedrijf veiliger en weerbaarder te maken tegen criminele activiteiten.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via info@pvo-brabant-zeeland.nl.

Neem vandaag nog de stap naar een veiliger bedrijf. De e-training is kosteloos, makkelijk in gebruik en specifiek gemaakt voor de uitdagingen in jouw sector.