Skip Navigation or Skip to Content

Jaarplan 2024: wat staat er op de agenda?

28 mei 2024
1 min leestijd

PVO Brabant-Zeeland helpt ondernemers om zich weerbaar te maken tegen criminaliteit. Ondernemers kunnen namelijk, bewust of onbewust, onderdeel worden van een criminele keten. Hierdoor kunnen criminelen hun economische infrastructuur en/of bedrijfsproces misbruiken voor de productie, de im- en export en doorvoer van drugs of het witwassen van geld. Daarnaast worden steeds meer ondernemers slachtoffer van cybercrime.

Weerbaar door samenwerking

PVO Brabant-Zeeland is een krachtige publieke-private samenwerking (PPS) die bestaat uit twee regio’s: PVO Oost-Brabant en PVO Zeeland West-Brabant. We kijken vooral naar preventieve en innovatieve maatregelen en maatwerkoplossingen. Dit gebeurt in overeenstemming met de ‘triplehelix’-benadering, waarbij ondernemers, overheid en onderwijs gezamenlijk werken aan uitdagingen op het gebied van veiligheid en weerbaarheid.

Ons jaarplan voor 2024 is opgesteld met één doel voor ogen: bedrijven in Brabant en Zeeland weerbaar maken tegen ondermijning. Onze acties zijn toegespitst op thema’s die in onze regio prioriteit hebben: transport & logistiek, bedrijventerreinen, recreatiegebieden, buitengebieden, winkelgebieden, horeca, vastgoed en cybercrime.

Heb je hier vragen over? Of wil je weten wat PVO Brabant-Zeeland voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via secretariaat@pvo-brabant-zeeland.nl.

Bekijk het jaarplan